• A doboz

   

  A doboz

  Ez a tutorial megint csak egy könnyű lecke!Inkább trelem kell hozzá és a tudás nem feltétlenül szükséges,csak néhány dologban.

   

  Elsőnek nyissatok egy 800x600 pixeles alapot.Tötsétek ki egy felkete színnel,majd jön rá egy réteg,azt a fehér színnek kell kitölteni.Erre jön ez a maszk.

  A doboz

  Utána ezt a maszk réteget vonjátok össze a Layers-Merge-Merge Group-al.Majd még egyszer összevonás a Layers-Merge-Merge Down-al.

  Most a Selection Tool kvetkezik és pedig a Rectangle jön.

  A doboz

  Layer-New RasterLayer.és a kijelölésbe másoljuk be ezt a maszk képet amit előzőleg átszíneztünk az Effects-Color Rave-Atmospherize -vel,alapbeállításon.

  Ezután jön egy új réteg,majd a baloldalon jelöljük ki a lasszóval,a doboz oldalfalát.Az átszínezett alapképet most fordítsuk meg az Image-Fil-Flip Horizontal-al,majd Copy és azután vissza a dobozhoz és ott a Paste Into Selectionnal másoljuk be a doboz oldalfalára.Selection none és most a másik oldalt jelöljük ki és oda másoljuk be a képet.Selection none.

  Megint jön egy új réteg és a lasszóval most jelöljük ki a doboz alsó részét,utána az alapképet a Flip Vertical-al fordítsuk meg.Utána jön a Flip Horizontal.Másoljuk le és a Paste Into Selectionnal illesszük be.Selection none.

  Ezután a felső részt kell kijelölniÉs azután abba bemásolni a képet a Paste Into Selecionnal.Selection none.Most nézzük meg a végreredményt.Ne aggódj ha valahol kilátszik az alap,tudunk segíteni rajta.A Warp Brush-ra kell kattintani és így beállítani.

  A doboz

  Arra a rétegre kell menni ahol szeretnénk azt az 1-2 milimétert behúzni és ott a Warp brush-al kell rámenni és húzni egy picikét .

  A dobozunk majdnem kész,de most adunk minden rétegnek árnyékot.A rétegek így vannak :

  A doboz

  Most mindegyik rétegre tegyük rá a Drop Shadow-al az árnyékot.

  A doboz

  Vonjuk össze az összes réteget a Merge Visible-vel.

  New Raster Layer és egy tube kép ami illik ide.Adjunk neki árnyékot a Drop Shadow-al az eddigi beállítással,majd jön az Alien Skin Eye Candy 5-Impact az alábbi neállítással:

  A doboz

  Adhatunk hozzá egyéb  ide illö tube képet,ha úgy érezzük kell.

  Vonjuk össze a rétegeket,majd jön a Selection all.Másoljuk le a képet és adjunk neki az Image -Add Borders-el egy 40 pixeles keretet.Selection Invert és ebbe a kijelölésbe másoljuk bele a képet.

  Adjust Blur-Gaussian Blur 40.

  Effects Texture Effects-Mosaic Antique:

  A doboz

  Ha sötét képpel dolgoztok,akkor arra jön ezután az Effects-Edge Effects-Enchance Moore.

  Selection none.

  Ezután jön rá az Effects AAAFrame-Foto Frame alapbeállításon.Ha sötét a képetek akkor 2x kell rátenni.

  A kép kész,írd alá,lehet menteni.

  A doboz