• Abrosoft FantaMorph-Örvénylő mozgás

  Akik már használják,vagy használták az Abrosoft FantaMorph programot azok tudják,ezzel a progarmmal igen érdekes örvénylő hatású képet is lehet készíteni. Most egy kis segítséget nyújtok ehez.

  1;Nyissátok meg a képet,amit szeretnétek animálni,aza kattintsatok a baloldali doboz bal alsó sarkába lévő kis jelre,ami megnyitja a mappát,ahol a kép van.Ugyanezt tegyétek a jobb oldali mappával,ahová ugyanazt képet kell tenni.Automatikusan az alsó dobozban megjelenik a kép.

  2;Természetesen mindegyik dobozban a kép 45,5 %-ra le lett kicsinyítve,de ugyanott ahol ezt látod,fellehet nagyítani.Először is jól nézd meg a képet és gondollatban oszd fel több részre,Erre azért van szükség,mert egyszerre nem lehet az egész képet megcsinálni.A középen látható plusz jelre kattintva elkezdhetjük a kipontozást.Határozzuk meg azt hogy a képen melyik részt akarjátok mozgatni,és melyiket nem.

  Abrosoft FantaMorph-Örvénylő mozgás

  Elsőnek azt a részt kell kipontozni,amelyiket tuti hogy nem akartok mozgatni.Miután megvan a kijelölés,utána jelöljétek ki előtte is,vagy 5mm-relHa nem jó amit csináltok akkor kattintsatoka minusz jelre és a képre menve egyesével törölni lehet a pontokat.

  Abrosoft FantaMorph-Örvénylő mozgás

  Ha ezt is megcsináltátok,akkor az egyik,én a baloldali képen,húzzátok a belső rész felé. Minél távolabbra húzzátok,annál nagyobb lesz a mozgás.Csak az egyik képen kell,és csak az egyik oldalon kell kijelölni.

  2;Ha az első résszel készen vagyunk,jöhet a második rész!

  Abrosoft FantaMorph-Örvénylő mozgás

  Abrosoft FantaMorph-Örvénylő mozgás

  Itt is pontozzuk ki a körvonalakat,elhatárolva az nem mozgatható részt a mozgathatótól.

  Abrosoft FantaMorph-Örvénylő mozgás

  Utána úgy mint az előző résznél,jelöljétek ki a pontokkal,majd mellette és utána húzzátok el a belső kijelölést.Próbáljátok ki,majd menjetek a következő részhez.Annál ugyan az az eljárás.

  3;Próbáljátok ki,majd az alsó doboz mellett látható dupla vonalra kattintva lehet menteni a megjelenő táblázatban állítva a képet,avi-ként vagy gif képként.