• Csupa kocka

   

  Csupa kocka

  1;Nyissatok egy 800x600 pixeles transzparens alapot.Ezt töltsétek ki egy szép gradientel.

  Csupa kocka

  Utána jön egy réteg erre az alapra és válasszátok ki a Gradient legsötétebb színét,amivel kitöltitek ezt az alapot.Ezt utána húzzátok a Gradientes réteg alá.vagy a Layers-Arrange-Move Down-al helyezzétek egyel lejjebb.

  Csupa kocka

  2;Menjetek a Grafienttel kitöltött rétegre és keressétek ki a Filters Unlimited2-VM Instant Art-Tripolis effektet.

  Csupa kocka

  3;Most erre a rétegre jön ez a Maszk,esetleg egy másik hasonló.(A lecke végén majd a maszkot is közzé teszem.)Vonjátok össze a rétegeket a Layers-Merge-Merge Visible segítségével.

  4;Kattintsatok a bal oldalon található Varázspálcára és jelöljétek ki vele a maszk közepét.A Layer táblázaton kattintsatok arra a rétegre,amely a színnel van kitöltve.

  5;Jön az Effects-Texture Effects-Weave és így állítsátok be:

  Csupa kocka

  Mindig az a szín legyen felülre beállítva amilyen színû apró kockát szeretnétek.

  7;Majdnem utolsó lépésként keressetek egy színben hozzáillõ virágot és hölgy tube vagy png képet.Igazítsátok be oda ahová szeretnétek,majd a hölgy képet néhány effekttel tegyétek élénkebbé.Kattintsatok a xero-Seasons effektre,(

  Csupa kocka

  )majd a xero-Clarity-re alapbeállításon.Ha akarjátok,akkor a virág képnél is megismételhetitek.

  8;Amikor megvan,akkor Selection All és Image-Add Borders 5 pixel.Selection Invert és töltsük ki egy arany Patterns-al.Az Effects-3D Effects-Inner Bevel-el domborítjuk,

  Csupa kocka

  majd megint Selection-Invert és jön a Cutout effekt.

  Csupa kocka

  9;Selection All és Add Borders 50 pixel,majd Selection Invert.Ezután nyissatok egy újabb transzparens alapot 800x600 pixeles méretben,majd töltsétek ki az elsõnek alkalmazott Gradientel.Végül tegyétek rá a Filters Unlimited2-VM Disortion-Tilomat 2000 effektet.

  Csupa kocka

  Ezután az Image-Resize segítségével vegyétek felére az egészet.Utána keressétek meg a Materials-nál a Patterns-ak között,és töltsétek ki ezzel a kijelölt keret részt.Majd jön a Selection All és az Effects-Cutout.

  Csupa kocka

  11;Végezetül adjatok egy 5 pixeles keretet és töltsétek ki az arany Pattern-el,majd az elõzõ beállításokkal az Inner Bevel-el domborítsátok.

   

  Írjátok alá és a jó munka eredményét mentsétek el a képtáratokba.

  Csupa kocka

   

  Csupa kocka