• Dzsungel és Ripper

  Eddig is már sok féle effektet alkalmaztam,íme egy újabb.

  Dzsungel és Ripper

           1;Nyissunk egy 700x500 pixeles Transzparens alapot és töltsük ki zöld színnel: #28351b.

             2;Az Effects-Texture Effects-Texture effekt jön és ott keressük meg a Cork feliratú ikont.A beállítások a következőek:A képecske alatt 100;

  Image oszlopban:0,1,0,0;

  a Light oszlopban:227,50,30 legyen a szám.

           3;Most jön egy réteg rá,a Layers-New Raster Layer-el.Erre jön a dzsungel tubuskép.Ezt a réteget utána a Layers-Duplicate-val duplázzuk meg,majd az Image-Invert-el fordítsuk meg.Utána addig igazítsuk amig a két dzsungel kép az alapunk felső részén teljesen nem fedi el azt.Ha a duplikált dzsungel túl zavaró,akkor a Layers-Arrange-Move Down segítségével egyel   hátrébb visszük.

         4;Rákattintunk a legfelső rétegre és a Layers-Merge-Merge Down-al vonjuk a 2 legfelső réteget össze.Ezután az összevont réteget ismét duplázzuk meg és az egyik dulikációt a Move Tool segítségével húzzuk a kép alsó felére,majd az Image-Invert-el fordítsuk meg és a Move Tool-al húzzuk bal felé.

  Ismét rákattintunk a legfelső rétegre és a Layers-Merge-Merge Down-al összevonjuk a két réteget.

        5;Ismét jön egy réteg rá,és a lekicsinyített fehér madár tubussal kattintsunk a füves részre ,majd egy új réteg után ismét rákattintuk a madárral és az Image-Mirror-al fordítsuk meg.Ha nincs jó helyen akkor a Move Tool-al húzzuk oda,ahol jó lesz.

        6;Ismét jön egy réteg rá és erre a kép felső részére a leveleket rákattintjuk.Többször is hogy a kép felső részén mindenhol ott legyen.

  Egy új réteg jön és arra a bambuszág jön.

  Dzsungel és Ripper

  Dzsungel és Ripper

   Ezután jön egy vadiúj réteg és arra kígyós nő képe.

  Vonjuk összes az összes réteget.

        7;A Selections-Select All-al kijelöljük a képet,majd egy 5 pixeles keretet adunk neki,és megfordítjuk a kijelölést.A kijelölt keretbe a bödönnel arany színű Gradientet töltünk,majd a kijelölés megfordítása után az Effects-3D-Cutout jön.

       8;Most jön egy új Selectionos kijelölés a Select All-al,és egy 50 pixeles keretet adunk neki.Fordítsuk meg a kijelölést és töltsük ki az alábbi színnel:#456230.

  Most pedig az Effects-Filter Factory Gallery A-Ripper jön az effektek közül és így állítsuk be:7,119,47,57,108,99.

  Írjuk alá és már meg is van a képünk. A hozzávaló anyag: ITT