• Egyszerű

  Egyszerű

    Egyszerû,de mutatós kép

   

   

  1;Nyissatok egy transzparens alapot 800x600 pixeles méretben.Keressetek két tájképet,amely hasonló témájú és hasonló szín összeállítású fekvõ téglalap alakú.

  2;Állítsátok be a Materials-Color színkockáit az adott képekhez hasonlító alapszínekkel.Ha kék,akkor egy sötétkék,és világods kék,ha lilás,akkor egy sötét lila és világos lila legyen a szín. 

  Egyszerű

  3;Töltsétek ki az alapot a sötétebbik színnel,majd a világosabb szín kerüljön a felsõ kockába,mert a kereteket azzal a színnel készítjük el.Selection All,Selections-Modify-Contract 30 pixel.Selection-Invert.New Raster Layer és a bödönnel töltsétek ki az elsõ keretet.

  3;Select None.Varázspálcával kattints a keret mellé.majd Selection-Modify-Contract 30 pixel.Selection-Modify-Select Selection Borders 25 pixel.

  Egyszerű

  3;Select None.Varázspálca,majd Selection-Modify-Contract 25 pixel.

  4;Selection-Modify-Select Selections Borders 20 pixel.Töltsd ki.Select None.Selections-Modify-Contract 20 pixel,majd Selections-Modify-Select Selection Borders 20 pixel.Ezzel az utóbbi beállítással még készítünk 2 keretet.Összesen így öt keret lesz.

  5;Most Select None és a Varázspálcával a világos keretek közé kattintunk és a közepére is.Egyszerre az összeshez.Utána az Effects-3D Effects-Cotout: 

  Egyszerű

  6;Select None.New Raster Layer.Selections-Rectangle és húzzatok vele egy fekvõ téglalapot a kép felsõ felébe.Selections-Modify-Select Selections Borders 4 pixel.Ezt a keretet töltsétek ki egy aranx Gradientel. 

  Egyszerű

  7;Select None,majd a Filters Unlimited 2.0-Convolution Filters-Emboss(light,inverse) jön a keretre.Layer-Duplicate majd a másik keretet az alsó ellenkezõ sarokba húzzuk és beállítjuk úgy mint a felsõt.

  Egyszerű

  8 ;Varázspálcával katt az elsõ keret közepére.Másoljátok le az egyik képet,majd a kijelölésbe illesszétek be az Edit-Paste Into Selection-al.New Raster Layer.Effects 3D Effects-Cotout. 

  Egyszerű

  9;Layers-Merge-Merge Down.Select None.Ugyanezt tegyétek a másik rétegen lévõ kerettel is.

  10;Most jön rá az Effects-Alien Skin Xenofex 2-Constellation.

  Egyszerű

  és 

  Egyszerű

  Két beállítást is adok,mind a kettõ mutatós.

  11;Most pedig keresstek egy színben és stílusban is ideillõ tube vagy png képet.

  Vonjátok össze a rétegeket Layers-Merge-Merge Visible-vel.Keressetek egy megfelelõ sarokdíszt és illesszétek be.Adjatok árnyékot neki,majd ismét vonjátok össze a rétegeket.Írjátok alá.

  Egyszerű

  Amikor az elsõre rátetted az effektet,akkor másokd le,majd vidd át az Animation Shopba és jelenírtsd meg a Paste-Paste as New Animation-al.Majd vissza a PSP-be és a kis nyilacska segítségével visszalépünk egyet,majd ismét rátesszük az effektet,de hogy változzon a Random Seed gombocskára kell kattintani.Ezt is átvisszük az Animba.Paste-Paste Before Current Frame.Kipróbáljuk,majd mentjük.

   

  Egyszerű