• Flaming Pear-Felxify2 és Flood

  Flaming Pear-Felxify2 és Flood

   Ebben a nagy melegben tiszta felüdülés egy víz effektes képet készíteni!Remélem ti is örömötöket lelitek benne!

    Pluginok amiket használtam: Mura'sMeister-Cloud Flaming Pearl-Flood és Flexify2 És a beépített effektek.        1;Elsőnek készítek egy 800x600 pixeles transzparens alapot.Keressétek ki a képek közül,azt az alapképet amivel dolgozni akartok.    2;Ezután a Materialsnál beállítok 2 színt,alul sötétebb felül világosabb,majd megkeressük az ezekből a színekből álló gradientet. Ha olyan tájképet akartok mint én,aminek látszik az égboltja,akkor felülre mindenféleképpen egy világoskék színt tegyetek fel,amit a képetekről állítotok be.Az alsó szín is a képetekről legyen.Én kék és zöld színből állítottam be a gradientet és a végeredmény el is mentettem a gradiensek közé,mert így többet nem kell vacakolni a beállításával. Ezzel a Gradientel töltsétek ki az alapot.

  Flaming Pear-Felxify2 és Flood

      3;Most keressétek meg a Mura'S Meister-Cloud effektet és azokkal a színekkel,mint amit a gradientnél alkalmaztatok,tegyétek rá a gomolyt az alapra.

  Flaming Pear-Felxify2 és Flood

          4;Jöhet a hátteretek,amit már megkerestetek,és másoljátok le,majd Paste as New Layerrel tegyétek az alapotokra.Vonjátok össze a 2 réteget. 5;Jön a Flaming Pear-Flood és így állítsátok be:

  Flaming Pear-Felxify2 és Flood

   A felső sorban a szám a képetektől függően változik,de a többi az így marad! 6;Új réteg jön rá és erre az alak tube.Lehet férfi,de lehet nő vagy bármi ami illik a képetekre.Ha felraktátok,akkor erre is tegyétek rá a Flaming Pear-Flood effektet és most a felső sorban úgy állítsátok be,hogy a víz szintje az alak alsó részénél legyen. 7;Megint vonjátok össze a réteget.Ezután a Window-Duplicateval készítsetek egy másolatot,majd toljátok félre ezt a másolatot,mert továbbra is az eredetivel dolgozunk. 8;Layer-Duplicate,majd a Flaming Pear-Flexify2 jön az alábbi beállításokkal.Amint látjátok egy gömb lesz belőle.

  Flaming Pear-Felxify2 és Flood

   9;Kattintsatok a Pick Toolra és a gömb körüli keretet toljuk össze egészen kicsire.Majd Layer-Duplicate,annyiszor,ahány gömböt akarsz a képedre.Ezzel a kerettel el is tudod forgatni a gömböt,ha a sarka mellé viszed a kurzorod,akkor megjelenik egy kis kétirányú nyilacska és ezzel arra tudod forgatni,amerre akarod.(Nekem PSP X5-m van,lehet a tietekben nincs meg ez a lehetőség.Ne búsúljatok,mert ha az Image-Free Rotatera kattintotok,akkor elforgathatjátok:

  Flaming Pear-Felxify2 és Flood

   10;Ha annyi gömböt készítettél,amennyi tetszik,akkor ezeket a gömb rétegeket most vond össze,majd egyszerre az összes gömbnek adj árnyékot(nem fehérrel vagy feketével,hanem világos színnel,mint a gardientnél,amit beállítottál.) 11;Ezután vond össze az összes megmaradt réteget,majd szedd elő a másolatot a képedről,amit készítettél. 12;Effects-Image Effects-Seamless Tiling,kattintsd rá.

  Flaming Pear-Felxify2 és Flood

  Utána Adjust-Blur-Gaussian Blur 40-el mosd el a képet. Utána ezt az egészet a Resize segítségével varázsold kisebbre-400 pixel meg is felel. 13;Effects-Texture effects-Mosaique Antique:

  Flaming Pear-Felxify2 és Flood

   Menj a Materialshoz és a Paternsek közt keresd meg ez a mozaik alapot.

   

  Flaming Pear-Felxify2 és Flood

   14;Vissza

  az eredeti képhez,és jelöljétek ki az egészet.Adjatok neki egy 4 pixeles keretet az Image-Add Borders-al,majd ez töltsétek ki aranyszínű Gradientel:

  Flaming Pear-Felxify2 és Flood

   Utána domborítsátok:

  Flaming Pear-Felxify2 és Flood

   15;Selection-Invert,majd jön egy réteg rá és az Effects 3D-Cotout effekt:

  Flaming Pear-Felxify2 és Flood

   Selection All és most egy 50 pixeles keret jön.Selection-Invert.Kattintsatok a bödönre,majd a mozaikos alappal töltsétek ki ezt a keretet.Jön egy réteg rá,és arra az előbbi beállítással a Cotout effekt.

  16;Végül még jön 2 keskeny keret és a beállításai ugyanazok mint a 14.lépésben. Tehettek rá sarokdíszt,de nem kötelező!   Ez a kép azonban eléggé nagy lett és vannak akik honlapra akarják feltölteni.Ezért kicsinyítsék le akkorára,amekkorára szeretnék.    

  Sok sikert kívánok a kép elkészítéséhez!