• Flaming Pear-Flood

  Flaming Pear-Flood


    Sajnos rengeteg leckém elveszett amikor megszüntették a tutorialos oldalamat a lapunk.hu oldalán.Ezt a leckét ugyan sikerült lemásolnom,ám a hozzávaló képek elvesztek.Ezért ezt a leckét is újra kellett írnom,és új képeket is kellett készítenem hozzá.

   Ez a leckém is a Flaming Pear-hoz tartozik,mégpedig a Flood effekthez.
    Nyissunk egy 800x600 pixeles alapot és töltsük ki egy rózsaszín gradienttel,beállítás a következő:

  Flaming Pear-Flood

   


  Erre kattintsuk a Texture-Twxturizer-Sandstone effektet.
  Jöjjön rá egy New Raster Layer és arra egy tubekép,ami tájat ábrázol.Ezután keressük ki a Flaming Pear-Flood effektet és így állítsuk be:

  Flaming Pear-Flood  Közben amíkor beállítottuk,a kurzor nyilacskájával a minta képre menjünk rá,ez átalakul egy kis kézzé,és nyuljunk bele a Flood effekt vizébe.Ez egy kis vízkört hoz létre.
  Végül  kattintsuk rá.
  Jön egy New Raster Layer és arra agy alakos tube kép.Mivel nekem az alak egy kissé sötét,ezért rákattintottam a xero-Bad Dream effektre és így állítottam be:

  Flaming Pear-Flood


  Amennyiben életlen a kép,katt az Adjust-Sharpness-Unsharp Mask-ra.Majd Kattintsatok a Pick Tool-ra és igazítsátok be oda ahová szeretnétek.
  Ezután,a Layer táblázatnál arra a rétegre kattintsatok,amelyik a tájképet mutatja,majd egy új réteget adjatok.Erre a rétedgre vizimadarak tubéját kattintsátok.Adjatok árnyékot ennek is meg a női tubénak is.
  Vonjátok össze a rétegeket,vagy csak simán Selection All-al jelöljétek ki.(Amint keretet adtok neki,a rétegek eltünnek.)
  Tehát Selection All,Add Borders 10 pixel,Selection Invert,töltsétek ki arannyal és jön a Screen Works effekt-Boxed Dot.Se

  Flaming Pear-Flood

  lection Invert,Effects 3D-Cotout:

   


  Ezután egy 30 pixeles keret jön kijelölve,a szín a képről véve,majd ezt a Filters Unlimited-Paper Textures-Canvas Fine alapbeállításon kattintsd rá.Ezután jön az Effects-3D Effects-Inner Bevel:

  Flaming Pear-Flood


  Majd ismét jön egy 10 pixeles arany keret és erre a Screen Works-Boxed Dot effekt.
  Utána már csak a sarok díszek jönnek a 4 sarkába és aláírás,majd kész a kép.