• Glitterezés 2.

  Glitterezni nem nehéz,ha van egy jó kis előre elkészített glitterünk.

  A lecke alján adok néhány linket ahonnan le lehet menteni ilyeneket.

  Szükséged van egy képre,amit szeretnél feldobni egy kis csillogással.Nyisd meg a PSP-ben,majd fogd a lasszót és rajzold vele körbe azt a részt,amit csillogóssá szeretnél varázsolni.Pontosan dolgozz,ez lényeges.Következő lépésként egy New Raster Layer réteget húzzál rá.Ezután nyisd meg a glitterkockát az Animation Shop-ban,ez most 3 kockából áll,majd kattints az első kockára,másold le az Edit-Copy-val és vidd át a PSP-be.Jelenítsd meg az Edit-Paste-Paste as New Image-val és a Materials-Pattern-él keresd meg ezt a kockát a többi között.Kattints a bödönre és töltsd ki a kijelölt részeket vele.Ez az első képünk.

  Tüntessük el a kijelölést.Most másoljuk le az Edit-Copy Merged-el és vigyük át az Animation Shop-ba.Jelenítsük meg.

  Most jön a második kép és első lépésként másoljuk le a középső,azaz a második glitterkockát és vigyük át a PSP-be.Jelenítsük meg,majd keressük meg az előbb leírt módszerrel a Materialsnál.Ezután a kis görbe nyilra kattintva lépjünk vissza kétszer és a bödönnel újra töltsük ki a kijelölteket.Leszedjük ismét a kijelölést és az Edit-Copy Merged-el lemásolva átvisszük,és a Paste-Before Current Frame-val az első képre tesszük.

  Jön a harmadik kocka és kép és ugyenzeket a lépéseket megismételjük.Végül kipróbáljuk,majd elmentjük. Ezzel a módszerrel betüket is lehet glitterezni.Mutatós lehet. h

   

  http://d21c.com/dolphinsdream/diamonddust.html

  http://auburn_angel1.tripod.com/aagraphics/id16.html