• India

  India

   

   Ezt a leckét ugyan sikerült elmenteni,de sajnos  a képeket újra kell készíteni és ezért,amikor készítettem,rájöttem néhány hibát elkövettem.Ezért a leckét újra írtam.

   1;Elsőnek nyissatok egy 800x600 pixeles transzparens alapot.Ezután a Materialsnál állítsátok be a színkockákat,felül:#808080
  alul:#c0c0c0.

  India

   


  2;Most keressétek meg a Mura's Meister-Cloud effektet

  India

  és Kattitsátok rá az alapra.Amint látjátok nem kell külön beállítani a színkockákat,hiszen azt a Materialsnál már beállítottuk és az ugyanúgy megjelenik itt a színösszeállásnál.
  Layer-Duplicate.
  3;Most jön az Alien Skin Xenofex 2-Crumple.

  India

  India

  Itt csak a felső sort kell állítani,mégpedig:50-re.Ezután adjunk neki árnyékot az Effects-3D Effects-Dropp Shadow-al.
  4;Ezután a Split Splat Splodge betű típussal írunk vagy 3 betűt rá,az első kettőt a Layers  táblázaton halványítsuk el kb.:50-re a 3. betűt a sötétebb színnel írjuk rá,ezt nem kell halványítani.Most az alsó 2 réteg szemét csukjuk be a Layers táblázatnál,és a maradék rétegeket vonjuk össze.
  5;Ezután nyissunk egy új transzparens alapot és erre a wmdesigns2 betűvel írjunk egy kerek ornamentikát.Persze olyat kell választani,ami a leginkább hasonlít egy indiai ornamentikára.
  Ezt másoljuk le,majd vigyük át a Paste as New Layer-el a képünkre.A Layer táblázatnál állítsuk a Luminance L-re a Blend Mode-t.Majd adjunk árnyékot neki a Dropp Shadow-al.A Layer-Duplicate segítségével készítsünk erről még 2 másolatot,majd mind a hármat igazítsuk be a helyére.
  6;Most kerül a sor a png képekre,amiket hívjunk elő a mappánkból vagy a Tube dobozból.Ha képed nagyon halvány,akkor kattintsatok az Effects-Plugins-xero-season effektre,és így állítsátok be.Ez egy kissé színesebbé teszi a képet.Majd duplázzuk meg és állítsuk be mind a két oldalra.A középső ornamentikára egy másik kép kell,azt is úgy kell színesebbé tenni,mint az előző képet.

  India


  Végül egy nekünk tetsző betűtípussal írhatunk rá valamit.
  Ezután már csak mentenünk kell.

  India

  India

  India