• Italian Editor

  Italian Editor

   

   Sziasztzok!

  1;Elsőnek nyissatok egy 800x500 pixeles Transzpares alapot,amit jelöljetek ki.Ebbe másoljatok bele egy szép tájképet a Paste Into Selection-al.A körülbelüli közepére egy szép házat vagy hasonlót tegyetek egy New Rater Layerre.Majd töltsétek ki a kéopről vett színnel egy erre rakott új réteget.


  2;Az alábbi beállításokkal tegyétek rá az Italian Editor-Effetto Tv-effektet:

  Italian Editor


  3;Most a Varázspálca segítségével az üresen maradt helyekre kattintva jelöljétek ki,majd a Selections-Select Selection Borders 3 pixeles keretet adjátok hozzá.

  Italian Editor


  4;Jön rá egy új réteg és most egy arany Gradientel ezeket a kis kereteket töltsétek ki:

  Italian Editor

  Italian Editor

  Ezután egy szép maszkot adunk hozzá,amelyik akkor lesz jó,ha a közepe fekete.Ha nem így van,akkor az Invertet jelöljétek ki a maszk dobozában.Vonjátok össze a rétegeket a Merge-Group-al és adjatok egy kis árnyékot neki:

  Italian Editor

  Italian Editor


  5;Szedjétek le a kijelölést,majd az összes réteget vonjátok össze és most az egész képet jelöljétek ki a Selection All-al.Jön a Selection-Modify-Contract 5 pixel és másoljátok le a képet majd jelenítsétek meg a Paste as New Image-val.

  Italian Editor


  6;Mivel hogy a Halloween közeledik jöhet egy gót tipusu tube kép rá,aminek egy kis árnyékot adunk.
  7;Megint jön egy összevonás és most adunk egy 5 pixeles kijelölt arany keretet neki,erre jön a Filter Unlimited-Convolution Filter-Emboss Light effekt alapbeállításon

  Italian Editor


  8;Ezután jön ismét a Selection All  és most egy 50 pixeles keret jön hozzá.Fordítsuk meg a kijelölést és most jön az Effects-Simple-Centre Tile effekt,majd az Adjust Blur-Gaussian Blur 20:

  Italian Editor


  9;Kijelölés marad és most a Filter Unlimited-CPK Design-CK Pegs jön rá:

  Italian Editor


  Kattintsatok az Effects-Edge Effects-Enchance-ra.Utána az Effects-3D Effexcts-Cutout jön:

  Italian Editor


  10;Selection All és egy 5 pixeles keret jön rá,kijelölve,arannyal kitöltve és a Filter Unlimited-Convolution Filter-Emboss light effekt rárakva.

  Most pedig Halloweenhez méltóan tovább lehet díszíteni,majd a neveteket aláírva menteni.

  Ebben a leckében az a jó,hogyha netán keskenyebbek a sávok az sem baj,mert úgy is jó,bármilyen tájat lehet választani,mintahogy tube képet is,és a keret is lehet más effekttel!
  Remélem tetszett a lecó és sok suóikert kívánok nektek a szerkizéshez!!

  Italian Editor

  Italian Editor