• Keret és betű érdekesség

  Keret és betű érdekesség

  Keret és betű érdekesség

  Megint egy látványos keret jön és melléje egy betű érdekesség!

  Ez a kép is négyzet alakú,de ennél nagyon fontos,hogy egyetlen pixel eltérés se legyen,mert akkor nem fog stimmelni a keretnél a dísz.

  1,Nyissatzok egy 400x400 pixeles alapot,ezt töltéstek ki egy színnel,majd az Effects-Plugin-Texture-Texturizer effekt-el dísztsétek.De lehet más díszítés is,ha a Graphic Pluss-Cross Shadow effektet alkalmazzátok rá:csak az utolsó előtti sorban kell állítani 90-re a csúszkát.

  2;Az alap közepére jön egy tubuskép,amilyen éppen tetszik,a lényeg az hogy a kép ne legyen túl nagy.Most keressétek meg a betük közt a >>Frames and Headers<< betűt és azok közül válasszátok ki a megfelelő formát.A Materialsnál keressétek meg az arany Patterntés azzal írjatok a képre,majd a szélén lévő kijelölést széthúzzátok addig amíg a tubusképet körbe nem keretezi a betü.

  3;Jön egy arany keret 4 pixeles,majd egy kijelölt 20 pixeles keret.Erre jön a Refelection-Kaleidoskope effekt ezzel a beállítással,baloldalt:

  24,-28,105,-34 jobb oldalt:

  12,0,41 a pont a Reflect mellé kerül.

  Ismét jön egy 4 pixeles arany keret,majd egy 20 pixeles kijelölt keret,amire ismét a Kaleidoszkope effekt jön az előző beállítással. A díszítése több féle lehet,akár a Noise effekt-el mozgalamasabbá teheted.

  Keret és betű érdekességű

  Keret és betű érdekesség