• Keretben keret

  Keretben keret

   

  Elég könnyű ez a lecke,még elszúrn i sem lehet.

  1;Nyissatok egy Transzparens alapot,töltsétek ki egy szép sötétkék Gradientel: 45-3 a beállítása.

  2;Ezután jön a Filters Unlimited-Disortion Filters-Cracked és alapbeállításon rátesszük az alapra.Kattintsunk az Effects-Edge Effects-Enchance Moore-ra és kiélesítjük az alap mintázatát.

  3;Most jön a Selections és itt válasszunk olyan alakzatotz ami tetszik nekünk.(Ellipse,Circle,Rectangle stb.)

  4;Eztun jön a Selections-Modify-Select Selection Borders-6 pixel,majd egy réteg jön rá a Layers-New Raster Layer-el.

  5;kitöltjük egy nekünk tetsző színnel,Gradientel a kijelölt keretet.Leszedjük a kijelölést és a keret közepébe kattintsunk a Varázspálcával.

  6;Ismét jön rá egy réteg és a kijelölésbe másoljuk be egy képet,a Paste into Selectionnal.Ez lehet png kép,de lehet jpeg kép is.

  7;Leszedjük a kijelölést és a Merge-Merge Down-al összevona két felső réteget.Most jön a Drop Shadow és ezzel adunk a keretezett képnek árnyékot.Beállítás,tetszés szerint.

  8;Jön egy új réteg rá és kiválasztunk tubus képeket.

  9;Vonjuk össze a rétegeket a Merge Visible segítségével,majd jön egy kijelölt 10 pixeles keret hozzá.Töltsük ki egy szép világos színnel.Utána jön a Cybia-ScreenWorks-Close Knit.Majd erre az Inner Bevel:

  10;Jön egy 20 pixeles keret,töltsük ki a sötétkék Gradientel,majd ismét egy 10 pixeles keret világos színnel kijelölve és rá jön a Cybia-ScreenWorks-Close Knit az előbbi beállítással,majd az Inner Bevel.Ezt a 10.pontot mégegyszer megismételjük. Ezzel be is fejeztük a képünket.

  Természetesen lehet rá sariokdíszt is tenni,meg feliratot stb.