• Penta com és Dot and Cross

   

  Elég sokat vacakoltam ezzel a leckével,de

  Penta com és Dot and Cross

  nem azért mert próbáltam megfelelő effektet találni,az megvolt.Ami kellet az egy alap,amit jól lehet effektekkel díszíteni és még mutat is!Végül találtam egy párat.

  1;Első lépésként nyissuk meg az alapot.Töltsük ki egy Gradientel,Angle:45,Repeat:2-6.

  Utána jön az Adjust-Blur-Blur kétszer.A Layers-Duplicate-vel duplázzuk meg az alapot,majd a felső alapra tegyük rá az Adust-Blur-Gaussian Blur effektet és azt állítsuk 30-ra.

  2;Most jön az Effects-Plugin-Simple-Blintz és kattintsuk rá a képre.

  3;Most jön az Effects-Disortion Effects-Polar Coordinates és azt is rákattintjuk.

  Penta com és Dot and Cross

  A képet,ami létre jött az Image-Flip-el fordítsuk meg.

  4;Utána néhány PNG képpel dobjuk fel tetszés szerint.

  5;Vonjuk össze a rétegeket,majd adunk egy 2 pixeles fehér keretet neki,egy 1 pixeles fekete vagy az alappal megegyező szíű keret jön,és végül egy 3 pixeles fehér keret jön.

  6;Jelöljük ki a képet és most egy 45 pixeles keret jön.Fehér színnel.Invert.A kijelölés marad és jön a Mehdi-Wavy Lab 1.1 az alábbiak szerint beállítva:

  Penta com és Dot and Cross

   

  A Mode mellett Normal a felirat,mellette az első kis kocka fehér a második az alapunk sötétebb szineiből lett választva a harmadik meg a negyedik az alap világosabb színe kell hogy legyen.Így egy szép Gradientünk lesz.

  7;Most a kijelölés marad még és jön rá az Effects-Plugin-Tow The Line:

  Penta com és Dot and Cross

   

  Kijelölés még mindig marad és jön rá egy réteg a Layers-New Rater layer-el.A kijelölést kitöltjük egy olyan színnel ami megy a képünkhöz.

  8;Ezután jön a Filter Factory Gallery E.Transparent Pizza.Selection none.kattintsunk a Varázypálcával az egyszínű részekre és jelöljük ki.Erre jön az Effects-Plugin-penta com-Dot and Cross alapbeállításon.Utána a Graphic Pluss-Emboss 1-szer.Selection none és írjátok alá!Lehet még sarokdísszel díszíteni,és ha túl nagy lett a Resize segítségével kissebbíteni is lehet!