• Refflexiók

   

   

   

   

   

  Kék kép

   

  Ezt az effektet egy olyan oldalon láttam,ami képeket,alkotásokat mutatott be.Természetesen leírás nem volt és én napokig az effekteket próbálgattam,de sehogy sem akart összejönni.Végül teljesen véletlenül megtaláltam azt az effektet ami kellet,és ezért most leírom,hogy másnak ne kelljen ennyit egy képért vacakolni.
  ;Nyissunk egy 800x600 pixeles Transzparens alapot.Keressük meg a Mura's Meister-Cloud effektet és kattintsuk rá,miután a színt a kis kockákban beállítottuk:#0000c0;#c0c0ff;és #ffffff a szín(felsorolás alulról felfelé).

  Jön egy New Raster Layer.Erre pedig jön az első tubuskép ami egy rózsalugas.Helyezzük el a képünk bal felén,majd a Layers-Duplicate jön és ezt a megduplázott képréteget fordítsuk meg az Image-Mirror-al.ha nem tetszik az elhelyezkedése,akkor a Move Tool-ra kattintva mozgathatjuk a képeket olyan helyre,ahol jobban tetszik nekünk.Ha készen vagyunk,akkor kattintsunk a Layers-merge-Merge Down-ra és vonjuk össze a két réteget,amin a tubuskép van.
  2;Most jön rá egy új réteg és erre jön egy újabb tubuskép.Beigazitjuk a helyére,majd egy új réteg után egy új tubuskép és megint jön egy réteg,és arra az utolsó tubuskép jön.Ennek az utolsónak adunk árnyékot az Effects-3D-Drop Shadow-al:0,0,50,40 a beállítása.
  3;Vonjuk össze az összes réteget és utána jön az Effects-Plugins-xero-Clarity:128,2,50 legyen a beállítása.Rákattintjuk az effektet.Ezzel az effektel a képünk élesebb lesz,ám nem lesz túl éles a kontúrja.
  4;Most adjunk keretet a képünknek azaz jelöljük ki és Image-Add Borders-5 pixel.Selection-Invert és töltsük ki ezt a keret részt a Materials-Pattern-el és még kijelölve tegyük rá az Effects-xero-Clarity effektet.

  Kék kép

  Selection all 50 pixeles kete jöm,Selection-Invert,majd töltsük ki ezt a részt egy általunk választott Gradientel.

  Kék kép

  Selection all,Invert 5 pixeles keret ismét,majd a Patternel tötsük és tegyük rá az Effects-xero-Clarity effektet.
  5;Sele4ction all,és vigyük beljebb a kijelölést a Selectios-Selection-Modify  60 -al.Másoljátok le a kép középső részét majd a Paste as New Image-val készítsetek egy új képet.Erre jön rá az effekt.

  Kék kép


  6;Ezután jön rá az Alien Skin-Eye Candy5-Nature-Ripples.Keressük meg a Settings alatt a Waves,Small and Blurry effektet.Állítsuk be.Kattintsuk rá a képre,majd Image-Copy és Paste as Into Selection az eredeti képnél.Leszedhetjük a kijelölést,majd az egész képet a kerettel együtt lemásoljuk,majd az Animation Shopban megjelenítjük at Paste-as New Animation-al.Vissza a PSP-be és ott a kis vissza nyíllal egyt visszamegyünk az eredeti képünkön.Jön a másolat és ott is egyet visszalépünk.Azaz leszedjük az effektet.Ismét jön a Alien Skin-Eye Candy5-Ripples.Semmi más dolgunk nincs,mint rákattintani a Random Seed-re a beállítások alján és rátenni az új effektet a másolat képre.Ezt a képet akkor most másoljuk le és a Paste-Into Selection-al beillesztjük az eredeti képbe.Kijelölést szedjük le,majd másolunk és vigyük át az Animation Shop-ba és az Edit-Paste-After Current Frame-val bemásoljuk.A harmadik képpel ugyanezt kell tennünk.
  Kipróbáljuk az animálást a View-Animationnal.Ha tetszik,akkor el is menthetjük a képet.

   

  Kék kép


  ÓÓÓ!Igen!Amikor a képet a Psp-ben elkészítitek,akkor ne felejtsétek aláírni,mert én biza elfelejtettem.

   

  Kék kép