• Romantikus kép

   

  Romantikus kép

   

  Csodaszép romantikus képet mutatok be most nektek.Nem nehéz elkészíteni,ezért a kezdők is megtudják csinálni.
  1;Elsőnek nyissatok egy 800x600 pixeles transzparens alapot.Töltsétek ki fehér színnel.Utána jön középre a Paste as New Layer-el egy nagyon szép virág tube.(Nagyon tetszetős virágképeket meg egyebeket találtok Lenagold oldalán).
  2;Amennyiben nagy a kép kisebbítsétek le,de mindenféleképpen középre kell tenni.Most kattintsatok az Effects-MuRa's Meister-Copies:

  Romantikus kép


  3;Lépjetek a Layer táblázatra és a Blend Mode-t húzzátok le 63-ra vagy 60-ra.
  4;Ehhez a képhez homályos szélű png képre van szükség,más nem jó.Ezt a képet most másoljátok le,és a Paste as new Layerrel illesszétek be a képetek közepére.
  5;Most a virágképeteket másoljátok le,és a Paste as New Layerrel vigyétek át a képetekre.A Pick Tool segítségével toljátok össze kisebbre,majd húzzátok be az egyik sarokba.A Layer-Duplicate-vel kettőzzétek meg,majd húzzátok át a szemben lévő sarokba.A Flip Horizonta és a Flip Vertical-al állítsátok be a virágképet úgy hogy pomt elenkező oéppen álljon mint a másik sarokban.
  6;Vojátok össze a rétegeket a Layers-Merge-Merge-Visible segítségével.
  7;Selction All és adjatok egy 10 pixeles keretet a képnek,majd Selection Invert,és ezt töltsétek ki egy arany Gradientel:

  Romantikus kép


  Az effektek közül most a Screeen Works-Boxed dot jön és kattintsátok rá.Ismét fordítsátok meg a kijelölést és most az Effects-3D Effcts-Cutout effekt jön:

  Romantikus kép


  8;Most jön egy 35 pixeles keret és egy képről vett színnel töltsétek ki ezt a keret részt.Jön a Filters Unlimited-Paper Textures-Canvas Coarse majd a Cutout effekt.
  9;Selection All és 10 pixeles keret jön.Ezt megint töltsétek ki arannyal és kattintsátok rá a Screen Works-Boxed Dot effeltet.
  Most kaeressétek meg az Image-Picture Frame-t és ott keressetetk egy szép hozzáillő keretet.

  Hanem találtok akkor készítsetek egy sarokdíszből keretet.Ha mind a 4 sarkába beteszitek,akkor eltudjátok menteni a Picture Frame dobozba,és máskor is használni tudjátok.

  Romantikus kép