• Saját csillag készítése

  Nagyon szép látványos saját csillagokat készíthrettek,ha nem akartok lementeni sehonan sem kész csillagokat.

  Saját csillag készítése

         1;Nyissatok egy 100x100 pixeles alapot,töltsétek ki feketével,majd húzzatok egy New Raster Layer réteget rá.

        2;Jobb oldalon a Materialsnál állítsátok be a színkocka felső részét fehérre,majd a Bal oldalon látható eszközök közül a Pen Tool-t válasszátok ki.A képen látható módon legyen beállítva.

        3;Most a Pen Tool-al húzzatok egy vízszintes vonalat a négyzet közepére,majd az Effects-Disortion Effects-Wind segítségével kissé elmossuk.Először jobbra,majd balra,a From Left,illetve a From Right segítségével.A Wind Strength 100 legyen.

  Saját csillag készítése

       4;Az Image-Rotate Right-el fordítsuk el 90 fokkal,majd a műveletet megismételjük.

          5;Most az Image-Free Rotate jön 45 fokkal fordítjuk el,jobbra vagy balra a képet éds így a sarkára áll.Ismét elvégezzük a vonal húzást és elmosást.Ezt a műveletet az ellenkező irányba 2-szer fordítva is megtesszük.

  Saját csillag készítése

       6;Ha készen vagyunk,akkor tüntessük el a legalsó fekete réteget majd vonjuk össze a rétegeket és másoljuk le a kész csillagot.Nyissunk egy új 100x100 pixeles fekete alapot és a Paste as New Layer-el másoljuk rá a kész csillagot.Ha nincs a közepén,beigazítjuk.Kattintsunk az alsó fekete rétegre és a Selection All-al jelöljük ki,majd a felső csillag rétegre kattintva,lemásoljuk a csillagot és egy új fekete alapra átmásoljuk a Paste as New Layer-el.

        7;Ha teszik,fekete alap nélkül elmenthetjük,de akár tovább is díszíthetjük,sőt színezhetjük.

  A Paint Brusht használjuk hogy a közepén homályos legyen,a kép szerint beállítva.Az Adjust-Hue and Saturation-Colorize segítségével lehet színezni.

  Saját csillag készítése