• Wave

  Wave

  1;Nyissatok egy 800x600 pixeles transzparens alapot.Az effektek közül keressétek ki a Mura's Meister-Cloud effektet és kattintsátok rá a színkockák beállítása után. :

   


  2;Ezután keressétek meg a png képet a tájjal,majd kattintsátok a kép közepére égy New Raster Layerre.Nekem elég nagy lett,ezt szépen kisebbé tettem és az Objects-Align-Center in Canvassal középre helyeztem.
  3;Most keresstek egy megfelelő színű Gradientet,ha nincs akkor csináljatok egyet.Ezt a vödörrel öntsétek a képen egy New Raster Layerre.

  Wave


  4;Eután keressétek ki a Effects-Texture Effects-Weavw effektet és így állítsátok be:

  Wave


  5;Most jön a Disortion Effects-Polar  Coordinates effekt.A pont a Polar to Rectangular mellett legyen és a Wrap mellett.

  Wave


  Utána ismét tegyük rá Texture Effects-Weave effektet az előbbi beállításokkal.Majd egy maszkot tegyünk erre a csipkehatású Gradientes alapra.
  Vonjuk össze a Layers-Merge-Merge Group-al a rétegeket,majd adjunk az Effects-3D Effects-Drop Shadow-al árnyékot a maszkunknak.

  Wave


  6;Jön egy New Raster Layer rá és most keressük meg a bal oldalon a Clone Brush-t és így állítsuk be:

  Wave


  7;A következő lépésként menjünk arra a rétegre,ahol az erdei táj van és az Image-Flipp Horizontal-al fordítsunk meg a képet.Kattintsunk a Clone Brush-al az egyik fára,majd menjünk a legfelső rétegre és egy új rétegen kattintsunk a Clone Brush-al néhányat,amíg az erdei táj megfelelően meg nem jelenik.Ezt persze a képünk jobb oldalán tegyük.
  7;Ezután katt a Pick tool-ra és igazítsuk be a képet a megfeleő helyre.Utána megint menjünk arra a rétegre,ahol a tájkép van és most az Image-Flip Horizontállal fordítsuk a képet az eredeti irányba.
  8;Megint jön a legefelső réteg  és adjunk egy új réteget,amire néhányszor illesszük rá pár átlátszó pillangó képét.Azom a rétegen ahol a táj van egy új rétegre néhány repülő madár képét tegyük.Legfelülre új réteg és arra jön egy új png kép.
  9;Minden rétegre tegyük ré a xero-Clarity effektet,majd vonjuk össze az összes réteget.Layers-Merge-Merge Visible.Ezután jön a Selection all-és adjunk az Image-Add Borders-el egy 5 pixeles fehér kerete a képnek majd kattintsunk az Effects-3D Effects-Cptput effektre.

  Wave

  Wave


  10;Most jön egy 50 pixeles keret,kitöltve a sötétzöld Gradientel.Erre jön a Filters Unlimited-FFg B-Cut Glass 106.Marad a kijelölés és most jön rá az Effects-3D Effects-Cotout effekt.Selection all és egy 5 pixeles fehér keret.
  A kép kész lehet aláírni és menteni.

  Wave