• 1;A kinézet és a használat alapjai

  1;A kinézet és a használat alapjai

  Amikor kinyitod a programot akkor meglátod,hogy a jobb felső sarokban,lehet állítani a programot arra ami neked kell.A dupla nyílra kattintva továb i lehetőségek nyílnak meg,amik közül választani lehet.A Workspace szóra kattintva, új Workspace menüt adhatsz hozzá,bár ezt még nem próbáltam ki.

  A Design fülön mindenféle lehetőség adott,de első sorban például a képre lehet írni,feliratot lehet itt szerkeszteni.Még ezt sem használtam.

  1;A kinézet és a használat alapjai

  Alatta jobb oldalon megtalálod a színskálát,rengeteg színt lehet itt alapból kiválasztani,de ha te valami tört színt akarsz,akkor arra is van lehetőség.

  A színskála alatt láthatod a Layers ,a Channel,Paths,Brush Preset füleket.Ha rájuk kattintasz megnyílnak.

  ha a színskála felső sorában kattintasz a fülekre akkor a Navigator felületre jutsz.

  Ha abban a sorban látható a sor elején egy cseppnyi dupla nyílra kattintasz megnyílik egy Mini Bridge nevű műveleti táblázat,az éppen akkor megnyitott mappát lehet vele elérni,láthatóvá tenni.Ennek a legalján található a History fül,amit tán nem kell jobban bemutatnom.

  1;A kinézet és a használat alapjai

   

   

  1;A kinézet és a használat alapjai

  Bal oldalon találhatók,ugyanügy mint a PSP-ban a műveleti ikonok.Úgymint:Brush ecsetek,kijelölők,radil,Pen Tool,Move Tool,Gradient készítő Bluur eszköz...stb.

  1;A kinézet és a használat alapjai

  A felső bal részén található a feliratos fülek sokasága.Mind lenyílik és mindben trengeteg lehetőségre van kilátás!

  1;A kinézet és a használat alapjai

  Végül középen található a munka felület.

  Ezekről most nem írok bővebben,majd akkor amikor valami tutorial során szóbakerülnek.

  FIGYELEM!

  Ha van olyan képed,amiről leszeretnéd szedni a feliratot,vagy van a képeden olyasmi,ami nem kell,akkor arra is van lehetőség itt,hogy eltüntesd!!