• Aranykép

   

  Aranykép

  Arany kép 1.

  Arany képet többféle képpen lehet készíteni.Ime az egyik!

  1;Először is,nyissunk 2 darab 800x 600 pixeles Transzparens alapot.Ebből az egyiket az Image-Resize segítségével 500x325 pixelesre kicsinyítsük le.Kitöltjük arany Gradientel.Beállítása:mellette:45,0,alatta a 4.kocka választ,és Horizontal:0;Vertical:0.

  2;Erre most egy New Raste layer jön és egy tájkép tubus.Kattintsunk a Layer táblázatnál a Normal feliratra és állítsuk be a Luminance-L-re,majd az Adjust-Sharpness-Sharpen-re kattintunk.Utána kijelöljük a Selection All-al és adunk egy 4 pixele keretet.Selection-Invert és kitöltjük arany Pattern-el.Most ezt a képet félre toljuk és következik a másik kép készítése.

  3;Ezt is kitöltjük az Arany Gradient-el,amelyet már előző képünknél beállítottunk.Jön rá egy réteg,majd kitöltjük egy virágos Pattern-el.Beállítása:Mellette:45,alatta:125 legyen.Ezt a kitöltött réteget azután duplázzuk meg a Layers-Duplicate segítségével.Majd a középső rétegre menjünk és állítsuk be a Normal helyett Luminance l-re.Utána a legfelső réteg láthatóságát lehúzzuk 28-ra és jön rá az Effects-Edge Effects-Enchance Moore.

  4;Következő lépésként,a kis képet elővesszük és lemásoljuk az Edit-Copy-val,majd a nagy kép közepére helyezzük a Paste-Paste as New Layer-el.Utána elhúzzuk jobb felé csaknem a kép széléig.

  5;Jön egy új réteg rá és arra egy oda illő tubus kép.

  FONTOS!!

  Kivágott kép kell!Először a képet egy Transzparens alapra helyezzük,majd erre jön egy réteg,amit kitöltünk arannyal.Utána a Layers-Arrange-Move Down-al hátrébb visszük,majd az alak rétegére menve a Normal feliratot Luminance L-re állítjuk.Utána kattintsunk a Varázspálcával mellé és fordítsuk meg a kijelölést.Vonjuk össze a rétegeket,majd másoljuk le az Edit-Copy-val.Megjelenítjük az Edit-Paste-paste as New Image-val.Rárakhatjuk még a Graphic Pluss-Cross Shadow effeketet is.Végül rámásoljuk a képünkre.Adunk neki egy csepp árnyékot a Drop Shadow-al:0,0,38,28 a beállítása.

  6;Összevonjuk a rétegeket,és adunk egy 4 pixeles keretet amit kitöltünk a Pattern-el.Domborítjuk.Most egy 50 pixeles kijelölt keret jön,és azt kitöltjük arannyal.De most a Horizontal legyen 100,a Vertical marad 0-án.Most keressük meg az I-Decay-Radial Diffuse effektet és a beállítása:140 és 1 legyen.

  7;Kijelölést leszedjük és adunk nek ismét egy Pattren-el kitöltött 4 pixeles keretet.Ezt is domborítjuk.

  8;Jön egy új réteg rá és arra egy virág kivágott képe,ha van hasonló ahoz amit a nő a kezében tart.Árnyékot adunk neki és aláírjuk,majd mentjük. Na és persze,lehet csili-vilizni is!

  Anyag:ITT