• Folytatás

    Közel sem ennyi ami használható egy képszerkesztő számára.A Brushok és a texturák ebben a verzióban nagyon változatosak.Habár ingyenes a Sai,de az alap texturákon és brushokon kívül nem tartalmaz mást.Ez egy olyan verzió,amelyik szintén igyenes,de ki van bővítve a szintén igyenes texturákkal és brushokkal.

  Például ha így állítod be

  Folytatás

  ,akkor ilyen lesz a képed. 

  Folytatás

  Mindezt rendkívül sok rétüen lehet felhasználni.

  De most van néhány nagyon fontos effekt,amit más programokban nem találhatsz meg.

  Ezek közül most a Layer effektekkel foglalkozok.

   a;Nyiss meg a mappádból egy png növény képét,Van rajta virág és pillangó,de szeretnéd egyedivé tenni.Állítsd be így a Brush táblázatodat: 

  Folytatás

  Jön egy réteg a képre majd először 50 pixeles Brushal pőttyintesz rá a képre egy pár kört,majd a 30 pixelessel és végül a 14 pixeles fejezd be.Ezután állítsd be a réteg palettán a Layer effektet Normal-ról a Luminosity-re.

  Folytatás

  Folytatás

  Folytatás

  De hogy lásd is hogy mit csináltál,egy új réteget tégy a képrer,majd fogd meg és húzd az eredeti kép alá.és töltsd ki egy színnel,ami tetszik.Lehet rózsaszín,narancs,világokék,sárga stb.

  Amennyiben nem tetszik,akkor választhatsz más Layer effektet.

  Egyik effekt sem olyan mint a Corelban,ezért érdekes ez a program.

  Ha megtaláltad azt az effektet ami tetszik,akkor jöhet rá egy új réteg és ezt a réteget egyenesen állítsd be mindjárt a Luminosityre. 

  Folytatás

  Folytatás

  Folytatás

  Ezután az AirBrushal különböző méretű pöttyöket helyezel el az eddigiek fölé.

  Végezetül csukd ba az alap szemét majd vond össze a rétegeket a Merge Visible Layer-el.Nyisd ki az alap szemét és mentsd psd formátumban a képet.Ha viszont eltünteted az alapot,azaz katt az alapra,majd dob a rétegek feletti kukába,és mentsd el a képet png-ként,de ne vond össze a rétegeket előtte,csak így marad meg a különleges hatás.

   A Luminosity alkalmazásával festettem ezt a képet.Eészen különleges hatást lehet elérni vele.

  Folytatás

  Folytatás