• Xero-Fuzzifier

  Xero-Fuzzifier

  Xero-Fuzzifier

   

  Van annyira szép mint a xenofex effekt.

  Mielőtt egyáltalán hozzákezdetek,elsőnek töltsétek le a xero plugint,ha nincs meg!

  Tegyétek be a Pluginok közé,ha szép képet akartok ez feltétlenül kell!!A régebbi Fuzzifier csak 3 sávban állítható,ez viszont 4-ben.

  1;Nyissatok egy Transzparens alapot,ezt tötsétek ki színnel,Gradientel vagy más alappal.

  2;Adjunk egy Raster réteget neki és erre kezdjük el külön-külön rétegre a tubus képeket feltenni.Én srap elemeket tettem fel,mert most ezek a legmegfelelőbbek.(Ha valaki szeretne scrap elemeket találni,keresse fel a Kreatív Blogomat,ott talál linket)

  3;Ezután kattintsatok a varázspálcával arra a rétegre ahol az első elem van,majd a kijelölést fordítsátok meg.Utána a Layers-Duplicate-vel csináljatok ebből a rétegből még egyet és ezt ismételjétek meg.

  Xero-Fuzzifier

  4;Most mind a három réteg szemét csukjátok be,majd a legalsó réteg szemét nyissátok ki és azt aktíválva,jön rá az Effects-Xero-Fuzzifier és a beállításai ezek lesznek:

  Xero-Fuzzifier

  Xero-Fuzzifier

  Xero-Fuzzifier

  Minden rétegen más a beállítás!

  5;Ezeket a lépésekkel minden olyan képrétegen meg kell ismételni,amelyiket csilizni akarunk.Ha készen vagyunk akkor csak azoknak a rétegeknek a szemeit hagyjuk nyitva,amelyeket le akarunk másolni az Edit.Copy Merged-el.Tehát,mivel nekem van az alapom,az első réteg amely díszítve van,a lány képe,majd a virág és a lepke rétegéből az egyik.A többi réteg szeme csukva van. 6;Jön a második réteg a lányból és a virágból is,és ilyenkor csukjuk be az előző réteg szemét és a második réteg szemét kell kinyitni.Végül a harmnadik réteg jön és az eljárás ugyanaz.Ha mindent jól csináltunk,akkor csodás képünk lesz.

   

  A felső lépet utólag csináltam meg,mert az eredeti valahogy elveszett!Csak az alakot csiliztem meg és nem kellett így csak összesen 3 réteg,mégpedig az alak 3 rétege,plusz az alapkép!

  Xero-Fuzzifier